10.03.2024 г., 9:09 ч.

Технологичното израстване на един сваляч 

  Поезия » Хумористична
151 1 7
 

Интелект на череп на мъдрец
с отдавна изветряло съдържание,
съчетава с чар на хубавец
с неандерталско обаяние.

Сваляч със стил почерпан от сапунките,
които тъй и недоглежда, че заспива...
Изпъква, като сянка в светлосенките,
като лопата тор на нива.

Но важното е сам, че има вяра
на своите способности от липси -
Свалячът селски умножи си чара
чрез интернета и сънува миски...

 

07.02.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??