Болка?
Коя е?
Кога дойде
в главата ми,
(или в сърцето ми)
не, не е там -
там е чисто...
Мислите са -
проклети демони...
Или е обикновено главоболие,
нагълтах се с достатъчно аналгетици,
може би си е безволие,
към егото да тръгна със плесници..
Болка си? Добре дошла,
не се мисли за много страшна,
мамичката ти, ела!
Режи от мойта гордост прашна!
Оо, надобряла си, да знаеш,
разпъваш ме добре в нощта
и във душа, и в плът дълбаеш,
давай! Мога да те понеса!
И още можеш, удряй здраво,
какво ме жалиш с тоя чук?!
Не виждаш ли, че съм кораво
и смея ти се с глас напук...
Умори се нещо, хайде, скъпа,
започнахме със теб игра!
Уф, нещо спря да блъскаш с чука,
Да взема да поспя...
© Силвана Всички права запазени