23.04.2010 г., 22:29 ч.

Тежки мигове! 

  Поезия » Бели стихове
650 0 1

Зле ти е, когато

се наложи да гледаш

близък твърде отстрани

и знаеш - не можеш

да помогнеш никак ти...

 

Жалко се чувстваш

от болестта налегнала

и не знаеш как да я изгониш,

и може би няма начини...

Жалко е и много боли...

 

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??