24.01.2008 г., 20:28 ч.

Тежко бреме. 

  Поезия » Любовна
769 0 4

        Тежко бреме


Харесва ли ти това
с друг да съм в нощта?
А ти сам да си
и все за това да мислиш.

Изневяра се казва тя.
Лошата страна на любовта.
Изневяра на чувствата,
а после идва болката.

Оставяш ме сама в нощта.
В тъмното да прося от обичта.
Сълзи се ронят по лицето ми.
Тъгата напира в сърцето ми.

Огромен белег остави в моята душа.
Не ще забравя никога таз самота.
Спомените ще са вечно в мен
и ще ме измъчват всеки божи ден.

Всяко нещо си има своя край.
Нашата любов нямаше рай.
Не искам да ме боли
всеки път, щом видя очите ти.

Обичахме се, но не и сега.
В тежко бреме се превърна за нас любовта.
За раздяла тъжно напомня ни.
Не остана нещо от радостните ни дни.

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • тъжно...любовта е лека и ефирна...без бреме...
    тъжно...хубав стих. с обич, Йоанна.
  • Много е красиво!Поздравявам те
  • Много е красиво!Поздравявам те
  • Щом любовта се превърне в бреме,тя вече не е любов...Пожелавам ти да откриеш истинската,която не тежи...Поздрав!!!
Предложения
: ??:??