19.03.2009 г., 1:42 ч.

Тема с продължение 

  Поезия » Любовна
638 1 1

Пак ли ти? Защо не се откажеш?

Защо не искаш да ме пуснеш?

Имал си любов за даване...

Подари я на която си поискаш!

 

Все така ли с теб ще си играем

на срещи, на раздели... На надлъгване?

Моля те, недей ме убеждава,

че "късно" било по-добре от "никога"!

 

Аз превърнах свойто "никога" във "винаги"

и подарих сърцето си на друг:

на този, бил до мене през годините,

в които ти отказа да си тук.

 

И когато вечер го целувам

за "Добре дошъл!" след дългия му ден,

във ласките ми няма капчица преструване.

Най-истинският мъж. И Бог го отреди за мен.

© Илица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Аз превърнаХ свойто "никога" във "винаги"" - така и трябва!

    харесах!

Предложения
: ??:??