Теорията на вероятностите
Само едно на няколко милиона,
но тук е има я вероятността –
да те срещна сред толкова много хора
някъде случайно в големия град...
Само едно на няколко хиляди
е вероятно твоята да бъде следващата кола...
Вероятно е да спреш или да ме подминеш,
вероятно е да не те видя или да се кача...
Но едно към две е вероятността още да ме обичаш,
да ме мислиш, да те боли и да ме търсиш сега
В теорията изхода е между нула и единица –
a така ми се иска за теб да съм само една...
© Радослава Михайлова Всички права запазени