14.07.2009 г., 22:48 ч.

ТГЖ 2 

  Поезия » Друга
1634 0 2

С теб само ако можех да живея,

бих забравила как да се смея,

бих забравила твойте очи,

бих забравила свойте лъжи.

                    ***

Че всичко се прощава

в името на любовта.

Лъжа, измама -

бих ли простила?!

                   ***

Ако забравиш първата среща,

ядът ми ще бъде насреща.

Да простя как гледаш друга

и лицемерно да говорим в сдруга...

 

Как бих могла да те целуна,

без да си спомня как повърна?

Как бих могла да ти се радвам,

когато не мога да ти вярвам?

 

Как в парфюма да ти се влюбя,

когато миришеш на вкиснало буре?

Как бих могла да се насладя,

когато никотин ти е дъха?

 

Как ли? - Само аз си знам,

бъди до мен, но Аман!?

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??