18.02.2013 г., 0:02 ч.

The cockney pub 

  Поезия
479 0 0

Ключът бе тука врътнат във вратата,

но тя бе винаги отворена за нас.

Тук никога не е царяла тишината,

а често пъти сме оставали без глас.

 

Тук можехме да пеем, без да се срамуваме,

а ти се смееше, че пием рома с лед.

Тук можехме да скачаме, крещим или танцуваме...

И винаги ще помним - Beware of the Cat!

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??