15.12.2016 г., 17:08 ч.  

themed poems 

  Поезия » Източни форми
1074 0 0

Children`s happiness
Torn by the wind!
Motley  motionless kite...
 

© Гюрхан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??