14.01.2008 г., 20:50 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
873 0 5

ТИ!!!

Времето спира, когато те няма,
обичам те, но какво от това,
ти си далеч и бездънна яма
разделя твоята от моята душа.

Мисълта за тебе ме спасява,
Надеждата, че пак ще си до мен,
но споменът и болката остават
постоянен гост и нощ, и ден.

Не мога и не искам да повярвам,
че любовта ни някога ще отлети,
истински човек веднъж обича
и моята любов си ТИ!!!

© Ками Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??