Ти
Изпълваш всяка моя мисъл,
присъстваш във всеки мой сън,
изпълваш този свят със смисъл,
красиш природата навън.
Като цвете, покрито със роса,
като славей в любовна украса,
като дракон в любовна игра,
пленяваш и изпепеляваш всяка душа.
© Веселин Наумов Всички права запазени