15.12.2008 г., 0:52 ч.

Ти... 

  Поезия » Любовна
623 0 1
Ти недей мисли,
че си единствен на света
и урока си научи,
че няма граници за любовта.
Ти гледаш ме лукаво
с тази фалшива усмивка,
но ще ти кажа направо -
излез от лъжливата обвивка.
Ти искаш да владееш света,
да имаш всяко едно нещо,
но не сме вече малки деца,
поумней - препоръчвам ти горещо.
Ти все пак си напълно мистичен,
от теб не мога да отделя очи,
нахално влизаш в живота ми личен
и усещам - трудни ще са моите дни.
Разбирам, че не струваш
нито една от изречените похвали,
но в сърцето ми нахлуваш
обичам те... не разбра ли?

© Ден Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ми на 15 за какво друго да се пише освен за любов
Предложения
: ??:??