1.06.2008 г., 10:00 ч.

... Ти... 

  Поезия » Любовна
716 0 6

... Ти...

Ти си мойта жадувана ласка.

Ти си всеки изстрадан мой стих.

Ти си моето мъничко щастие.

Ти си слънцето в мойте очи.

Ти си топлият вятър в косите ми.

Ти си стръкчето росна трева,

дето радва безкрайно очите ми,

щом погледна навън към света.

Ти си нежната обич на птиците,

полетели с криле към простора.

Ти си мойта изстрадана истина.

Ти си моята силна опора.

Ти си капката дъжд от небето,

утоляваща силната жажда.

Ти си тихият мир във сърцето,

дето само от истинска обич се ражда.

Ти си моето дълго очакване.

Ти си моята малка утеха.

Ти си моето нежно дихание.

Ти си в злия студ топлата дреха.

Ти си моята страст подивяла.

Ти си моята вярна пътека.

Ти си всичко, за което досега съм мечтала.

За мен ти си просто Човекът.

МаriAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??