27.08.2007 г., 15:31 ч.

Ти 

  Поезия
593 0 6
Здравей отново,
това си ти, нали?
Обвит от злоба,
пръскащ само отрова!

Какви са тези стрели?
Убиваш с тях ти
всеки, който до теб се доближи!
А знаеш ли, че от тях боли?

Не искаш обич ти да дадеш,
на болка искаш друг да обречеш,
важното е, невредим да се отървеш.
"Победен от любовта" искаш друг да наречеш!

Може би се мислиш за незаменим?!
Може би - за непобедим?!
Но най-силната болка ще усетиш,
когато в никои очи любов не намериш!

Очите вече ще са тъмни,
тихи и безмълвни.
Чак тогава ли ще търсиш любовта?
Няма ли да е прекалено късно за това?

© Кфайфхйгф СГЙгдгсхг Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??