Кой друг ще ме желае както ти?
Кой друг за мен живота ще си залага?
Кой друг за мен душата ще си продава?
На зная и не мога с думи да опиша,
това, което ти направи - как ли се нарича?
Благодаря ти за това, което си!
Благодаря, че сърцето ти намери сили да прости!
Благодаря ти, не знам с какво заслужих теб!
Благодаря ти, че стопи това сърце от лед!
Каквото и да стане занапред,
искам да знаеш, че аз винаги ще съм зад теб!
Така, както беше ти
в онези отчайващо горчиви дни.
Сега това, което мога да ти дам...
е да те поканя в любовния ми храм !
© Христина Леонска Всички права запазени