16.05.2010 г., 14:10 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
682 0 8

 

 

Разкъсваш ме...

Захващаш ме с най-острия си зъб

там, дето най кърви...

 

Прехласваш ме...

А нищетата лъсва като ръб

и нищо не върви...

 

Отнасяш ме...

Със думи връзваш глупостта за дъб,

започва да вали...

 

...

Разпалваш ме...

И скриваш ме във твоите очи...

 

Опрашваш ме...

със нямата си болка и бучи...

 

Разтърсваш ме...

А любовта ти в мен така ечи...

 

...

Отиваш си...

 

Във мене си...

 

Отново си...

 

Ти...!



(16.05.2010г.)

 

© Агапея Полис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??