ти носиш най красивата душа
която зная
ти имаш най красивите очи
защото огледало на душата ти са
особенно когато плачеш
тогава стават още по красиви
сълзите ти блестят и те са диаманти
изплакани за някой непознат
и цялата ти същност се бунтува
от догмите на този мрачен свят
и бързам с цялото си същество
съм устремен към теб защото те обичам
и в миг усмивка слиза на лицето ти
ръцете ти протягат се докосваш ме
въздишаш най накрая
въздишката излита към вселената
за да си търси дом на някоя звезда далечна
© Ник Всички права запазени