Oct 16, 2011, 11:42 AM

Ти 

  Poetry
724 0 10


ти носиш най красивата душа

която зная

ти имаш най красивите очи

защото огледало на душата ти са

особенно когато плачеш

тогава стават  още по красиви

сълзите ти блестят и те са диаманти

изплакани за някой непознат

и цялата ти същност се бунтува

от догмите на този мрачен свят

и бързам с цялото си същество

съм устремен към теб защото те обичам

и в миг усмивка слиза на лицето ти

ръцете ти протягат се докосваш ме

въздишаш най накрая

въздишката излита към вселената

за да си търси  дом на някоя звезда далечна

© Ник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??