6.10.2010 г., 11:54 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
633 0 0

Ти

Запознахме се глупаво в интернет.
Видях на снимка твоя силует.
Красив, изящен мъж бе ти.
И не знам как точно, но сърцето ми плени.

Обикнах те от мига, в който те видях.
Когато чух гласа ти - полудях.
Идеален си за мене ти,
мъжът на моите мечти.

Като блян в пустиня бе,
плачех аз за теб като дете.
Мечтаех да те имам дори за ден,
да си в прегръдките ми, да си до мен.

Виждах те във всеки друг,
мислех, че постоянно ще си тук.
Очите ти изгаряха ме,
диханието ти нежно докосваше ме...

Мисълта за теб преследва ме и до днес.
Ще бъдеш ли с мен? Ще бъда ли с теб?
Мечтите ми изграждаш, вярата пораждаш,
обичта надграждаш... и все си ти...

Ти си причината за моя живот.
Ти до мен си ден и нощ.
Ти си моето момче,
ти си любовта в моето сърце.

Обичам те!

© Диана Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??