5.03.2014 г., 23:21 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
583 0 0

Ти за мен си Светлината,
омагьосващи Нощта очи,
ти за мен си Тишината,
шепота на хиляди Звезди!
Ти любовен Белег си за мен,
татуиран в моето Сърце,
ти за мен си нежен плен
в две Жадувани ръце!
Ти за мен си Пълнотата 
и ухание Неземно в мрака,
ти си моята милувка Свята,
Чудото, което дълго чаках!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??