25.03.2011 г., 21:26 ч.

Ти 

  Поезия » Оди и поеми
555 0 0

Та си пролетна птица,

която бързо отлита.

Завладяваш сърцето ми 

с твоите песни крилати,

надникваш в душата ми толкова бавно,

но чувствам се гадно,

защото вече те няма при мен.

 

 

© Зорница Марова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??