Твоите...
длани...
как жадно и страстно докосват,
твоите длани пълзят по плътта ми копнежно,
твоите длани рисуват по мене въпроси,
топли са, искащи, силни, толкова нежни...
Твоите...
устни... -
вулкан разтопен и жарава,
твоите устни-мек извор на жива вода,
твоите устни по мойте извивки оставят
пареща диря и чувствена, влажна следа,
тя те отвежда към дълго очакван оазис,
кътче, където е скътан самия живот,
искаш неистово винаги там да останеш,
нежно погълнат, притиснат от меко бедро.
Стонове страстни разменяме само, без думи,
в този така експлозивен и прост диалог,
в тази минута, която застива безумно,
почти бездиханно в голямото бяло легло.
Сега ме прегръщаш, заспивайки в сладка умора,
Граалът прелива с нектара божествен във мен,
а на съмване, щом мъжкото в теб заговори,
посипваш с целувки отново и този мой ден...
Твоите...
думи... -
промълвени в екстаз, недомислени,
твоите думи упорито в ума ми са вмъкнати
и с ласки от устни по моята кожа изписани...
Твоите...
Ласки...
А как ще дочакам до мръкване?...
Р.Ч .,Лондон ,2014'
© Росица Чакърова Всички права запазени