22.01.2016 г., 13:53 ч.  

Ти 

  Поезия » Любовна
287 0 5

Ти

 

Ти опиваш ме, а аз съм жадна.

Все не мога да ти се наситя.

И за любовта ти все съм гладна.

С пълни шепи вземам и не питам.

 

Като светлина си ми потребен.

И на теб eдинствено разчитам.

ХвЪрли зад гърба света ми дребен,

като обедняла да не скитам.

 

Със усмивка ми изпи сълзите.

Че от думи бяха потъмнели

и затворени за истини очите,

в тоз живот какво ли невидели.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??