12.07.2018 г., 10:44 ч.  

... 

  Поезия » Любовна
455 2 0

Със тебе времето не съществува.
Безкрайност ли? Това е радостта,
душата ти, когато ме целува 
през тежки зеници от светлина. 

 

И пътищата нищичко не значат.
Далеч е дума без реален смисъл.
Мълча, защото искам да ти кажа
не нещо само, а самото всичко. 

 

Не ме е страх. И нищо не помръдва. 
Не те потърсих, просто те видях.
Не те поисках, а пък ти се сбъдна.
Изгубих те, за да те срещна пак. 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??