Стоиш пред мен
излъчващ страст и сила.
В очите – есенни морета
зората се е приютила...
Сърцето ти – стихия
от пожари недогорели,
нагрели вулкани тлеещи,
лави от страст го владели.
Ти целия си тръпка
с поглед покоряващ.
Потъвам в твоята прегръдка
с която нощ след нощ
до дъно ме... изпепеляваш...
04.07.2018 г.
© Nina Toshich Всички права запазени