12.12.2021 г., 21:43 ч.

Ти 

  Поезия » Свободен стих
227 0 0

В стаята празна търся теб.
Виждам силуета ти...
Чувам стъпки тихи...
Отварям очи - няма те!

Играеш си с мен.
Мислите ми, ти принадлежат.
Сърцето тупти в забързан ритъм.
Спомен в мен трепти.

Нервите ми - няма ги.
Изгубих ги.
Пропиляно време,
безнадеждно, чакайки те...

Аз съм още там,
където ме остави.
Губейки се,
не разпознавам нищо в тъмнината,
чувам само тишината...

© Женя Германова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??