23.07.2008 г., 14:21 ч.

Ти беше 

  Поезия » Любовна
881 0 30

Канят ме мамо>>>



Седиме със теб
един срещу друг.
Разменяме погледи празни.
До мене е моят обичащ съпруг,
до тебе - любяща съпруга.

Наздраве ми казваш.
Наздраве от мен.
И впивам в кристалната чаша
дъх, който е лепкаво-сладък-студен,
останал от годините наши.

Поглеждаш ме ти.
Поглеждам те аз.
Пропастта между нас е голяма.
Ти беше моята първа любов, но уви...
не остана последна!


Ни песни, ни звук, ни стон, нито глас
и спомените даже ги няма.

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??