5.07.2008 г., 0:28 ч.

Ти би ли простил изневяра 

  Поезия » Любовна
682 0 2
 

Ти би ли простил изневяра?

Защо за това ме молиш тогава?

Би ли забравил, че с друг съм била,

та го искаш от мене сега?

 

Как, кажи ми, как да продължа

по старому, щом не е така?

Искаш да играя лъжлива роля,

както досега игра ти твоя?

 

Не те осъждам, право нямам

и дори не искам да го правя,

но е непоносимо да мислиш ти

за длъжно сърцето ми да прости.

 

Не искам да се каеш, че си го сторил,

момент на слабост не си преборил.

Но не съжаляваш, че си ме наранил

и на себе си вече си простил.

 

Щях да остана, ако знаех, че обичаш

и чувстваш думите, що изричаш.

Прощавам ти, че друга с теб е била,

но не ме обичаш... как да продължа?

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??