8.12.2009 г., 0:42 ч.

Ти и аз 

  Поезия
486 0 1

 

 

                 Когато мисля за теб -

              не мога да мисля!

              Мозъкът ми отказва да работи.

              Тялото ми се устремява

              с бясна скорост

              към теб!

              Пази се!

              Ще се ударим!

              Челно!!!

              Няма да има много жертви -

              само ти и аз.

 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??