Dec 8, 2009, 12:42 AM

Ти и аз 

  Poetry
485 0 1

 

 

                 Когато мисля за теб -

              не мога да мисля!

              Мозъкът ми отказва да работи.

              Тялото ми се устремява

              с бясна скорост

              към теб!

              Пази се!

              Ще се ударим!

              Челно!!!

              Няма да има много жертви -

              само ти и аз.

 

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??