20.11.2013 г., 20:37 ч.

Ти и аз 

  Поезия » Любовна
538 0 0

събуден

в мрака

от сън

непробуден

да бъда

ли буден

въпрос

бездънен

умира

нощта

като есен

в листа

като пролет

с мъртви цветя

да бъдем

със теб

ти пролет

аз есента

© M. I. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??