24.11.2007 г., 21:02 ч.

ти и аз 

  Поезия » Любовна
588 0 0

Мисълта! Колко слoжна е тя?!


Чувството! Колко дълбоко и безкрайно е то?!

Ти и аз! Мисли и чувства събрани.

Ти и аз - мисли и чувства толкова неразбрани!

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??