7.12.2015 г., 23:43 ч.

ТИ и АЗ 

  Поезия » Любовна
690 0 4

ТИ И АЗ

 

Ти - прекрасник лъчезарен,

Аз - момичето на любовта

Срещаме се в час омаен...

Аз съм ти и ти си аз...

А в нас е същността.

 

Ти усмихваш ме гальовно

Гушнал своята съдба,

Аз съм твоята щастливка –

Ти си в мен и аз съм в теб...

А в нас е радостта

 

Аз събуждам те с усмивка

Правя случване за нас...

Ти изливаш твойта нежност –

Носиш ми любов и страст.

 

После правим палачинки –

Аз наричам ги с любов...

Ти рисуваш с конфитюра:

Сладка среща ...с много обич...

Вричане и  благослов.

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Едва ли! Дяволът е сам изначално и завинаги !
  • рисуваш с конфитюра, палачинки... познато, леко далечно, но познато
  • ...ех, че хубаво си го споделила, Лили! Сладка е...и още как!
  • Вкусна е тази раздаваща и истинска любов, това благословено случване...
    Поздравления!!!
Предложения
: ??:??