21.06.2017 г., 0:05 ч.

Ти и аз 

  Поезия » Строги форми
512 0 1

Ти и аз: Това не е случайност,

дива страст, прищявка на телата,

а съдба, взаимна всеотдайност,

топлина струяща от сърцата.

 

Ти и аз: блаженство, чудна нега,

неугасващо вълшебство – зов.

През живота нашата пътека

води неизменно към любов.

 

Ти и аз: Един безкраен полет,

огън и вода, и въздух чист,

свежа и красива, нежна пролет,

извор непресъхващ, дух лъчист.

 

Ти и аз: Дъга след буря, младост,

музика и стих, и всичко в радост.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??