1.07.2021 г., 13:50 ч.

Ти и аз 

  Поезия » Любовна
161 1 0

Ти и аз                                                                                         два различни свята                                                               ти и аз огън и вода                                                                 ти и аз сме двама непознати                                              докоснати от любовта                                                          Ти и аз две планети                                                              две звезди в безкрайното небе                                              ти и аз сме две ранени птици                                         плачещи от самота                                                                Ти и аз,ирония на съдбата                                                  тъй близко,а делят ни векове                                              и само в прегръдките на мрака                                     Ти и аз -едно сърце.                 

© Албена Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??