29.04.2021 г., 7:34 ч.

Ти къде 

  Поезия » Философска
426 0 0

Без изгрев....

Без залез....

Без път и посока.

Без разум и чувства.

Без душа и сърце.

Витаят милиони,

В свят с хаос и закони, 

И чакат спасение....

Със страх и смирение.

 

© Лъчезар Геловски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??