27.09.2009 г., 0:30 ч.

Ти ли си!? 

  Поезия » Друга
603 0 0

Ти ли си моят ангел пазител?!

Ти ли си моят родител?!

Ти ли си онзи, който трябваше да е до мен?!

Ти ли си причината, поради която проклинах всеки ден?!

Ти ли си?! Моля те, кажи!

Защото спряха сълзите в моите очи!

Ти ли си човекът, който ме пренебрегна?!

Ти ли се човекът, който към чуждото посегна?!

Ти ли си моят баща?!

Ти част ли си от моята съдба?!

Кой си ти,  видение от миналите дни?!

Човек, който съзнанието ми заличи?!

Ти ли си или е някой друг?!

Който си отива и само за момент е тук?!

Ти ли си моето вдъхновение,

моето увлечение,

чуждо поведение?

Ти ли си, питам

и настрани залитам!

Ти ли си, татко,

искам да те видя поне за кратко!

Липсва ми, липсваш ми ти в моя живот!

Ти ли си онзи идиот!?

Ти ли си, отговори ми?!

Ти ли създаде тези свързани рими?!

Благодаря ти, дори и да не си ти,

че вдъхна увереност в моите очи!

Защото силата идва след като спре да боли!

Ти си човекът, който ме нарани!

 

Специално посвещение за баща ми!!!

 

© Лапето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??