14.09.2012 г., 10:38 ч.

Ти ли си? 

  Поезия » Любовна
637 0 2

Ти ли си? 
Отново във съня ми
идваш все неканен.
И нечакан... 

Усмихваш се, 

лежиш до мен 
и ме докосваш,
както правеше преди...
И се превръщам в трепет,
и бия учестено в твоите гърди,
и не смея да помръдна,
за да не изчезнеш... 
... Ти...
Да те усещам...

Ти ли си? 
Отново във съня ми
нахлуваш 
все неканен... 
и нечакан...
Целуваш устните ми
и страните,
както някога – преди!
А аз не казвам нито дума,
за да не изчезнеш...
… Ти... 

Ти ли си?
Аз... не чакам вече. 
Но е хубаво, че идваш.
Макар за миг... макар и от далече,
нахлувай в сънищата ми!
Там поне да те усещам!
Не смея да те пусна в своите мечти!

 

© Миа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??