27.04.2024 г., 9:15 ч.

Ти можеш всичко, златна обич си... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
95 4 0

Ти можеш всичко, златна обич си.

В самата теб вълшебство потърси.

За идното, безспорно, се тревожиш

и стичат се понякога сълзи,

с които същността си ще заложиш.

 

За идното, безспорно, се тревожиш,

но мракът, не - не ще те омърси.

Душевният ти чар ще възкреси

добрата сила, вярата... Ти можеш.

 

Душевният ти чар ще възкреси

любов една - начало ще положиш.

Змия отровна питащо пълзи

и с нищо няма да ù отговориш.

А отговори в теб животът носи

и ти си просветление... Ти можеш.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??