3.08.2018 г., 9:18 ч.

Ти моя 

  Поезия
356 2 9

Ти, моя любов, едничка съкровена,

плаха, като малка пойна птичка,

на клонче мъничко седиш,

сълзи – бисери редиш.

 

Ти, моя любов, едничка 

грейнала в сърце ми,

протегнала ръчичка нежна

на разплакано дете.

 

Ти, моя любов, едничка

искрица нежна във ноща

моя хубава, надежда,

надежда и тъга...

 

Ти, моя любов, едничка

всеки ден те пазя в моята душа,

знам, ще дойде време когато,

както Феникс ще полетиш...

 

И на света ни, мила моя,

надежда и усмивки нежни,

горещи страсти ще дариш.

Ти, моя любов...

 

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??