24.12.2017 г., 10:42 ч.

Ти на мене аз на тебе... 

  Поезия » Гражданска
281 0 1

ТИ НА МЕНЕ АЗ НА ТЕБЕ

 

Участвах в няколко конкурса

и цялата беда разбрах

и затова аз сменям курса

и да участвам във тях спрях!

 

Не искам никого да съдя,

че ще сметнат за зевзек,

но мрачните си мисли пъдя,

защото съм раним човек!

 

Тук грижата е за "пи-ара",

тук няма грижа за света,

вървим в една пътека стара,

за да" превземи ме" света!

 

Тук нашият човек е важен

и собствената суета:

гради ме го голям и важен,

а той е човек без следа!

 

И баламите като мене

участват в мръсната игра!

А Истината жадно стене,

така е в нашата страна!

 

  23.12.2017г. София

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не се огорчавай, Христо. Всички виждаме тези истини...
    Весела Коледа! Здраве и успехи!
Предложения
: ??:??