19.06.2007 г., 14:18 ч.

ТИ НЕ ДОЙДЕ 

  Поезия
542 0 4

Ти не дойде! Умира бавно в мене
надеждата, последна и единствена.
Ръцете ми са дяволски студени
и даже Бог не иска мойта изповед!

Ти не дойде! Къде ли чужди устни
целуват в този миг с любов очите ти,
кои ли нежни длани там не пускат
ръцете твои - като пред излитане...

Ти не дойде! Дори не се обади!
Навярно аз погрешно схванах думите,
че искрено желаеш мойто щастие
и няма фалш и тайни помежду ни...

Ти не дойде! Наоколо е пълно
със хора, но съм пак сама до втрисане!
Не искам да ме утешават! Истински
добре се чувствам само с теб! Обичам те!

Ти не дойде!... Ти не дойде!...

220705

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нямам думи!
    Този стих е сякаш за мен!
    Поздрави!Целувам те!
  • Прекрасни стихове пишеш,Теменужке!!!
    Добре дошла в сайта и от мен!!!
    Успех и много вдъхновения!!!
  • Теменужка , мила дружка, пак си написала страхотно стихче!Но не тъгувай мила!Не те утешавам, а ти се радвам!
  • Страхотен стих!
    Браво, Нуше!
Предложения
: ??:??