4.06.2008 г., 15:39 ч.

Ти не си... 

  Поезия » Друга
679 0 1
Нищо не може с теб да се сравни...
добра, красива - не си!
Приличаш ми на песен,
но запееш ли - публиката мълчи...

Нищо не може да се мери с теб -
червенокоса, умна - не си...
Всички чувства, емоции не приличат на теб -
просто, защото ти не си човек!

© Лефтерчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??