4.12.2007 г., 21:53 ч.

Ти не си същия, както преди… 

  Поезия » Любовна
847 0 5

Усещаш ли болката в думите?

Почувства ли мойте сълзи?

Разбра ли за силата на тъгата ми?

Защо си така безразличен?

Защо промени се?

Какво? Или кой?

Дали мислиш за мен както преди?

Или търсиш забрава във дните?...

Вече нищо не е както преди.

Вече в думите ”липсваш ми”

липсва болка, липсва тъга,

казваш го сухо, без чувства,

без капчица нежност…

Ти ме забравяш… Аз усещам това.

… и да вече боли ме…

Дори, когато говорим за нашата среща,

дори тогава си пак безразличен…

Защо ли така се получи?

Защо само твоите чувства ги няма?

Защо не угасна и мойта любов?

А ме боли и плача във мрака…

Как да те забравя?

Как да се променя?

Искам всичко това да е сън

и щом се събудя, да бъдеш до мен…

Да ме прегръщаш както преди!

… Ти не си същия и никога няма да бъдеш…

А искам, толкова искам…

 

 

Надя 14.09.2006г

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко тъжно.... поздрави за стиха ти ииии Надежда, вярвай в това, което желаеш!!!
  • Продължавай да искаш мила,но може би в друга посока!
    Прекрасна творба!
  • Не намирам думи да опиша колко много харесах твоето произведение,може би мога да го опиша с ПРЕКРАСНО,...но май и това е слабо!!!!Много ми хареса !!!Браво
  • А искам, толкова искам…

    Искай, това никой не може да ти го забрани...Пожелавам ти да се събудиш обичана...
  • За жалост хората наистина се променят, колкото и да ни се иска да са същите ...
Предложения
: ??:??