10.08.2007 г., 0:08 ч.

Ти подари ми 

  Поезия
515 0 8

Ти подари ми

 

Ти подари ми

цялата природна красота,

събрана в един единствен ден!

 

Ти подари ми

цялата небесна топлина,

събрана в една гореща юлска нощ!

 

Ти подари ми

силата на любовта,

безкрайна и измамна като морето,

нежна и беззащитна като цвете!

 

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??