Ти подари ми
Ти подари ми
цялата природна красота,
събрана в един единствен ден!
Ти подари ми
цялата небесна топлина,
събрана в една гореща юлска нощ!
Ти подари ми
силата на любовта,
безкрайна и измамна като морето,
нежна и беззащитна като цвете!
© Пепа Деличева Todos los derechos reservados