4.05.2012 г., 15:48 ч.

Ти ще си тази 

  Поезия » Любовна
704 0 4

                                                               Ти ще си тази



Всичко свърши, вече няма те до мен,
не мога да повярвам, че дойде и този ден,
ти ще си тази в моята душа, не ще се влюбя
както досега.

Единственият ред, който пиша за жена,
ти ще си тази в моята душа, винаги аз тебе
ще обичам и това няма да се промени.

Искам да съм с теб до края на живота си,
но това вече е не възможно, ти ще си тази
в моята душа, не ще се влюбя както досега.

Вече ще търсиш щастието с друг, не мога
да повярвам, че дойде и този ден, ти ще си тази
в моята душа, не ще се влюбя както досега.

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много чистосърдечно!
  • Ще се влюбиш, Ваньо...и ще забравиш...
    Сега ти е трудно, иска се време.
    Просто чакай или се огледай за друга любов.
    Успех!
    Само не се предавай! Един ден, като се обърнеш назад, ще се смееш...
  • ДА
  • можеш да се влюбиш отново, но няма да е същото
Предложения
: ??:??