10.01.2013 г., 17:32 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
603 0 0

Ти си моето желание.
Ти си вечното признание.
Ти си ручеят планински.
Ти си вълните пенливи.
Ти си синьото небе.
Ти си безкрайното море.
Ти си дъга пъстроцветна.
Ти си макът в полето.
Ти си яворът строен.
Ти си брястът вековен.
Ти си изгревът златист.
Ти си морският бриз.
Ти си облакът бял.
Ти си пухкавият сняг.
Ти си нежността.
Ти си огънят в кръвта.
Ти си любовта.
Ти си ангел с душа.
Ти си вечността.

07.01.2013 г.


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??