Ти си цвете малко във градина.
Ти си обич чиста, непокорна.
Ти си сладко кат смокиня,
с душа крилата и свободна.
Ти си радост, ти си песен,
моето сърце сега те зове.
Ти си красиво като есен.
Ти си невинно като дете.
© Диди Всички права запазени