12.04.2014 г., 19:12 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
512 0 0

Ти си моето утро, родено
в безкрая на тъмната нощ.
Слънчев лъч, преминал през мене…
бездиханна се моля за още.

Ти си моето лято и моята пролет,
които след зимата вечна ме топлят.
 Душата е птица – безпътният полет
получи единствена своя посока.

Към теб.
Единствено теб.

Ти си.
Моето всичко.
Любов.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??